Project Barn Conversion

  • Zelkova Design Projects

Project Barn Conversion

The gardens for this barn conversion in Lincolnshire are made up of a series of enclosed courtyards adjoining the house as well as extensive areas of open lawn and rolling paddock.

The courtyards are all enclosed by immaculate coarsed dressed stone walling. The main courtyard has large stone terraces for entertaining and relaxing, a central tree surrounded by lawn, and blocks of herbaceous planting providing colour. The front courtyard has a central formal reflective pool, reclaimed cobble setts, pleached hedging, topiary and softer planting. Another courtyard is long and narrow and has repeated raised beds with topiary holly and lawn.

Other features include a large natural pond with summerhouse, a bespoke tree house and extensive tree planting around the grounds.